Μενού
Pispirigkoy
Πισπιρίγκου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εκδικάστηκε νωρίτερα, σήμερα (20/10) η αίτηση διαζυγίου που είχε καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά της 33χρονης μητέρας είχε ζητήθει διακοπή και μετάθεση της δίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το δικαστήριο δεν έκανε αποδεκτό το αίτημά της και έτσι προχώρησε στην εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου, την οποία είχε καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης όντας παρόντας στη διαδικασία.

Η δίκη που αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, άξιο αναφοράς για την οποία παραιτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας από την υπεράσπιση, πραγματοποιήθηκε στο δικαστήριο της Πάτρας, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει πως θέλει να προχωρήσει το διαζύγιό του, καθώς μετά τις ποινικές διώξεις σε βάρος της συζύγου του, δεν τον ενώνει τίποτα με αυτήν.

Η αίτηση του Μάνου Δασκαλάκη είχε κατατεθεί από τον Δεκέμβριο του 2022, πήρε αναβολή τον Ιούνιο ενώ το αποτέλεσμα, δηλαδή η οριστικοποίηση του διαζυγίου ανάμεσα σε αυτόν και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αναμένεται να γίνει γνωστό τους επόμενους μήνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA