H efood ανακοίνωσε πως αναστέλλει τη λειτουργία της για σήμερα, Τετάρτη (21/01), λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, δεν θα γίνονται παραδόσεις από τις 09:30 έως και τις 20:00.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του efood αναγράφεται: «Δεν θα πραγματοποιούνται παραδόσεις από τους διανομείς του efood 09:30 - 20:00. Αν θέλεις, μπορείς να παραγγείλεις κανονικά από το κατάστημα με το δικό τους delivery (εφόσον διαθέτουν) ή να επιλέξεις παραλαβή με takeaway».

Σημειώνεται πως είναι σε ισχύ ειδικές προβλέψεις για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, λόγω κακοκαιρίας.
Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία: Προειδοποιήσεις για ακραία φαινόμενα – Οι 5 περιοχές που είναι στο «κόκκινο»
Ποιος περιοχές θα πλήξει κυρίως η κακοκαιρία
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι:
- ισχυρές βροχές και καταιγίδες από νωρίς το πρωί στα κεντρικά και νότια και από το απόγευμα στο Αιγαίο
- τοπικά έντονες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά, στα ορεινά -ημιορεινά και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο
- κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους
Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα και θα παρουσιάζουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα σε:
- Ανατολική και νότια Πελοπόννησο
- Αττική
- Εύβοια
- Σποράδες
- Νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου
- Δωδεκάνησα
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.