Μενού
vroxi dromos.jpg
Βροχή στην Εθνική Οδό. | EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Διεκόπη, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών στο 161ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Ελαιώνας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επίσης, στην ίδια περιοχή, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί και στην περιοχή Μετόχι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την αστυνομία, διενεργούνται εκτροπές κυκλοφορίας.

Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πούντας Καλαβρύτων, στο ύψος του Μέγα Σπηλαίου και στα δύο ρεύματα, λόγω κατολίσθησης.

Κακοκαιρία στην Πάτρα

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από σήμερα το πρωί την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Εξ' αιτίας της καταιγίδας καταγράφηκε συσσώρευση υδάτων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στις παραλιακές οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων.

Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία, η Πολιτική Προστασία και συνεργεία του Δήμου Πατρέων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Δείτε βίντεο του Ionian Channel

Ακυρώθηκαν δρομολόγια

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 της Hellenic Train (Διακοπτό-Καλαβρυτα-Διακοπτό) ακυρώθηκαν.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 και 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA