Μενού
καθίζηση Καλλιθέα
Καθίζηση στην Καλλιθέα | Orange Press Agency
  • Α-
  • Α+

Διακοπή κυκλοφορίας σημειώθηκε σε δρόμο στην Καλλιθέα, λόγω καθίζησης που υπέστη το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση της Τροχαίας, διακοπή κυκλοφορίας εφαρμόζεται στην οδό Αραπάκη, από το ύψος της οδού Φιλαρέτου.

Όπως αναφέρει το Orange Press Agency, η έντονη βροχόπτωση που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην Αθήνα, προκάλεσε την καθίζηση στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τη βροχόπτωση ένα όχημα περνούσε στην οδό Αραπάκη -στη συμβολή με τη Φιλαρέτου- όταν ο ένας τροχός «βυθίστηκε» στην άσφαλτο.

Το όχημα απεγκλωβίστηκε από το σημείο, όμως η Τροχαία έκλεισε την οδό Αραπάκη, μέχρι να καλυφθεί η τρύπα στο οδόστρωμα. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου πραγματοποιούνταν έργα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...