Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Αττική εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει τον νομό από το απόγευμα των Χριστουγέννων.
Λόγω συσσύρευσης υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό Καλάμου - Ωρωπού, στο ύψος της οδού Ακροπόλεως.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Τροχαία, η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.