Και σήμερα, Τρίτη (24/9) για πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος, που ενδέχεται να κρατήσει έως και ένα οκτάωρο.
Ειδικότερα, σπίτια και επιχειρήσεις θα μείνουν χωρίς ρεύμα σε Χαϊδάρι, Παλλήνη, δήμο Αθηναίων, Καλλιθέα, Περιστέρι και Γλυφάδα, κάποιες από αυτές από τις 08:00 έως και τις 16:00.
Ο ΔΕΔΔΗΕ, στον σχετικό πίνακα, ενημερώνει αναλυτικά για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης, προκειμένου οι πολίτες να προγραμματίσουν τις εργασίες τους και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή τους.
- Καταπέλτης οι Δικαστές κατά Καρυστιανού-Κωνσταντοπούλου: «Μοναδικός στόχος η πολιτική εκμετάλλευση»
- Χρήστος Δημόπουλος: «Έμαθα να μιλώ στα παιδιά προσπαθώντας να κερδίσω την κόρη της γυναίκας μου»
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Θύμα ξυλοδαρμού ο Ηλίας Βρεττός σε νυχτερινό μαγαζί: Τι δήλωσε ο τραγουδιστής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.