Μία ύποπτα «στοχευμένη» διάρρηξη κατέγραψαν το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη κάμερες μίας επιχείρησης με είδη και εξοπλισμό για πισίνες στο Κίτσι, με τους δράστες να σηκώνουν όσα ήθελαν μέσα σε δευτερόλεπτα.
Όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, οι δράστες φαίνονται καλυμμένοι με κουκούλες να μπαίνουν «φουριόζοι» στο κατάστημα, και να βγαίνουν με πολλές κούτες που ρίχνουν στο πορτ μπαγκάζ του λευκού επιβατικού τους ΙΧ, με καλυμμένη την πινακίδα του, σε ούτε δύο λεπτά.
Όπως εικάζει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, επειδή τα είδη που έκλεψαν οι επιτήδειοι ήταν εξαιρετικά εξειδικευμένα, ενδεχομένως δρούσαν για «πελάτες» που τα είχαν παραγγείλλει μέσω οδών της «μαύρης αγοράς».
- Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης - Όλες οι αλλαγές
- «Ειλικρινέστατος και ευθύς»: Η παρέμβαση Ιερώνυμου που εξέπληξε τον Αλέξη Τσίπρα
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
- Γιώργος Καπουτζίδης: «Θεωρώ τον σύντροφό μου τον πιο ωραίο Έλληνα άνδρα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.