Οι δραματικές στιγμές από διασώσεις με ελικόπτερο Super Puma στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στο συγκεκριμένο χωριό αγνοούνται έξι κάτοικοι.
Ο κάμπος της Καρδίτσας έχει θαφτεί κάτω από τόνους λάσπης με σπίτια να έχουν βουλιάξει κάτω από το νερό.
Δεκάδες κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι σε ταράτσες και ζητούν βοήθεια. Σε βίντεο απεικονίζεται η διάσωση μίας ηλικιωμένης και μίας γυναίκας από την Αγία Τριάδα.
Σε ακόμα ένα βίντεο φαίνεται η στιγμή που διασώστης απεγκλωβίζει άνδρα από ταράτσα σπιτιού.
Από ταράτσα σπιτιού διασώθηκε και πατέρας με το παιδί του στην αγκαλιά.
Εκτός από το Super Puma έρευνας και διάσωσης στην επιχείρηση διάσωσης θα χρησιμοποιηθούν, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, τέσσερα Βell της πυροσβεστικής και αργότερα θα συμμετέχουν ένα Bell και ένα Super Puma των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δείτε επίσης:
Τι (δεν) έγινε στο λιμάνι του Πειραιά με Blue Horizon και έχασε τη ζωή του ο 36χρονος
- Οι δύο γυναίκες που δεν... ψήνουν τον Αλέξη, η ψύχρα με Σαμαρά στην εκκλησία και ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ
- Marfin: Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον εμπρησμό
- Σαμ Νιλ: Πέθανε αιφνιδίως ο γνωστός ηθοποιός - Πρόσφατα είχε αναρρώσει από καρκίνο
- Από την τηλεόραση στο Tiktok: Πώς έχει αλλάξει η Gen Z το ποδόσφαιρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.