Μενού
blue horizon
Blue Horizon | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δεν έχει περάσει καλά καλά μια εβδομάδα και ενώ οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη θρηνούν την απώλεια, ο ύπαρχος του Blue Horizon τώρα προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αλλάξει το κλίμα οργής εις βάρος του, επικαλούμενος μάλιστα και τα παιδιά του.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς του Αντώνη στην Κρήτη ξεσπούν για τον αδόκητο θάνατο του την στιγμής της επιβίβασης του. «Από τα καλά παιδιά ήταν δεν είχε πειράξει κανέναν δεν πείραζε κόσμο αγαπούσε τον κόσμο παντού βοηθούσε παντού».

Συναισθηματικά φορτισμένοι αναρωτιούνται, μιλώντας στο Mega, γιατί να συμβεί αυτό στον Αντώνη. «Γιατί κανένας δεν έκανε κάτι και το πλοίο αναχώρησε;. Τι θα συνέβαινε αν η στιγμή της δολοφονίας, η στιγμή που σπρώχνει ο ύπαρχος στη θάλασσα τον 36χρονο, δεν είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας;» Ζητούν, δικαίωση. Η αδελφή του Αντώνη ζητά: «Να τους κλείσουν φυλακή αυτό ζητώ να παν μια και καλή ισόβια. Τον χτυπήσαν τον Αντώνη τον χτυπήσαν στο στήθος και έπεσε κάτω».

Ομολογία ρατσιστικού εγκλήματος από τον ύπαρχο

Ο κατηγορούμενος ύπαρχος έβλεπε από τον καταπέλτη του πλοίου τον Αντώνη να πνίγεται μπροστά τα μάτια του. Ούτε αυτός όμως, ούτε κάποιος άλλος από το πλήρωμα έκανε κάτι για να τον βοηθήσει. Αργότερα συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα μαζί με τον καπετάνιο για να κανονίσουν την γραμμή και εκεί ο ύπαρχος στρέφεται εναντίον του Αντώνη με ρατσιστικά σχόλια.

«Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο εμένα το μόνο που μου είπε ''εγώ θα ταξιδέψω''».

Ο ύπαρχος που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να σπρώχνει τον 36χρονο να τον ρίχνει από τον καταπέλτη στη θάλασσα κι εκείνος να χάνει τη ζωή του, σήμερα, μία εβδομάδα μετά, εμφανίζεται μετανιωμένος.

«Ελπίζω κάποια στιγμή εμπράκτως να δηλώσω την μεταμέλεια στην οικογένεια δεν θέλω τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός δολοφόνου». Οι συγγενείς του Αντώνη όμως γνωρίζουν πως καμία συγγνώμη δεν θα απαλύνει τον πόνο τους και ζητούν με κάθε ευκαιρία δικαιοσύνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA