Ένα ανησυχητικό περιστατικό παρενόχλησης ανήλικης σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου να δικάζεται πρωτοδίκως ως δράστης στην υπόθεση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης παραπέμφθηκε σε δίκη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης να δικαστεί, ύστερα από καταγγελία 17χρονης αθλήτριας ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, κατ’ επανάληψη, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Εις βάρος του απαγγέλθηκε κατηγορία για κατάχρηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση. Η δικογραφία περιλαμβάνει τρία περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που φέρεται να έλαβαν χώρα σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.