Με την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα η δίκη του ηθοποιού – σκηνοθέτη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο
γυναικών συναδέλφων του.
Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε, μετά και την απόρριψη σήμερα από το δικαστήριο του αιτήματος που υπέβαλε η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ζητώντας την εξαίρεση μέλους της έδρας, επικαλούμενη υποψίες μεροληψίας λόγω φιλικής σχέσης της δικαστικής λειτουργού με τον πρώην συνήγορο του κατηγορούμενου, Θέμη Σοφό.
Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα η αίτηση εξαίρεσης
Με ένταση συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του.
Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος της έντασης στη δίκη Φιλιππίδη ήταν η αίτηση εξαίρεσης μέλους της έδρας, την οποία υπέβαλε η υπεράσπιση του ηθοποιού, επικαλούμενη υποψίες μεροληψίας λόγω φιλικής σχέσης της εφέτου με τον πρώην συνήγορό του, Θέμη Σοφό.
Ο εισαγγελέας της έδρας, Ανδρέας Καραφλός, εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος, σημειώνοντας ότι δεν τεκμηριώνεται αντικειμενικά πιθανή προκατάληψη από την πλευρά της δικαστικού.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Στην αντεπίθεση ο Ιβάν Σαββίδης: Κέντρα εξουσίας θέλουν «ο Πόντιος να τα μαζέψει και να φύγει»
- Το τελευταίο γεύμα θανατοποινίτη προκάλεσε τόσες αντιδράσεις, που καταργήθηκε για όλους
Πόσα χρήματα «έφαγε» ο Αλέξης (ή Θάνος) του Ρετιρέ σε σημερινά ευρώ
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.