Μενού
manos-daskalakis
Μάνος Δασκαλάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Η Τζωρτζίνα περιμένει να δικαιωθεί και θεωρούμε ότι είμαστε κοντά στη δικαίωση» δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της, Μάνου Δασκαλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς έχει παρακολουθήσει ο εντολέας του τη δίκη της πρώην συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και τι αποτέλεσμα αναμένει η πλευρά τους.

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος σημείωσε πως μετά από τόσο διάστημα που απασχολεί η υπόθεση θανάτου της 9χρονης, «ακούστηκε επιτέλους πόσο ενδιαφερόταν αυτός ο άνθρωπος για τα παιδιά του. Πόσο ήθελε να είναι παρών για την Τζωρτζίνα και πώς εργαλειοποιήθηκε η Τζωρτζίνα από την κατηγορούμενη». 

Ο δικηγόρος δήλωσε «ικανοποιημένος» από την έως τώρα διαδικασία «γιατί έχει βγει η αλήθεια». Από την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν προκύπτει καμία ικανοποίηση καθώς ανέμεναν να ακουστούν άλλα, όμως «ο κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει στην απολογία του (...) αλλά δεν πείθει». 

Ερωτώμενος εάν θεωρεί βέβαιη την καταδίκη της προφυλακισθείσας, τόνισε πως δεν μπορεί να είναι βέβαιος, αλλά «το δικαστήριο έχει σαφή άποψη για να πάρει την απόφαση που πιστεύουμε ότι θα είναι καταδικαστική, υιοθετώντας την εισαγγελική άποψη». 

Σημείωσε πως σε περίπτωση καταδίκης, μπορεί να επιβληθεί η ποινή των ισοβίων, εάν δεν αναγνωριστούν ελαφρυντικά, αλλά δεν θέλησε να πάει τόσο μπροστά, λέγοντας πως αναμένεται πρώτα η απόφαση. 

Τέλος, και όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση του κ. Δασκαλάκη, ενημέρωσε πως «παρακολούθησε με μεγάλη δυσκολία τη διαδικασία, ήταν πολύ ταραγμένος σε δικάσιμους. Σε πολλές περιπτώσεις, προσπάθησε να συγκρατηθεί και αυτό είναι δείγμα μίας ωριμότητας και μίας ψυχραιμίας, που δεν είναι δεδομένη. Έχει αδικηθεί, έχασε τα παιδιά του, άκουσε τα σχολιανά του ότι δεν ήταν παρών και είναι πάρα πολύ ταραγμένος». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA