Μενού
roula-pispirigkou
Ρούλα Πισπιρίγκου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για σήμερα Πέμπτη (26/10), διέκοψε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, με κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η διακοπή έγινε για να καταθέσουν στη δίκη δυο μάρτυρες γενετιστές, τους οποίους καλεί ως μάρτυρες υπεράσπισης η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο καθηγητές οι οποίοι κατά τη Ρούλα Πισπιρίγκου «μπορούν να εξηγήσουν γιατί ήταν ελλιπής ο γονιδιακός έλεγχος στην Τζωρτζίνα».

«Αν οι μάρτυρες είναι εδώ με διερμηνέα θα εξεταστούν. Σε διαφορετική περίπτωση ξεκινάει η απολογία σας» ξεκαθάρισε η πρόεδρος του δικαστηρίου, συμπληρώνοντας πως μπορεί να κάνει χρήση του δικαιώματος σιωπής.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη, την αποδοχή του διορισμού τους διατύπωσαν εγγράφως προς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας και η συνεργάτιδα του.

Με έγγραφο που αναγνώστηκε στο δικαστήριο και εγχειρίστηκε από την αυτεπαγγέλτως διορισμένη συνήγορο που έμεινε στην υπόθεση, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως βρίσκεται σε υπόθεση στην Ξάνθη, ενώ η συνεργάτιδα του Αναστασία Μπάκα δήλωσε ασθενής με πονόδοντο στέλνοντας σχετικό έγγραφο στο δικαστήριο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πως περνά στις φυλακές

Για το πώς περνά τις ημέρες της στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε συγκρατούμενή της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι «μια χαρά, βασίλισσα. Δηλαδή, με δίσκους τα θέλει όλα. Ό,τι δεν της αρέσει της το αλλάζουν, εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στην φυλακή, αυτή είναι κυρία. Πολύ ψυχρή γυναίκα. Δεν την νοιάζει τίποτα σαν να είναι σπίτι της», είπε η κρατούμενη στο STAR.

Για τις παρέες της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή, η κρατούμενη απαντά πως «κάνει παρέα μόνο με την μάνα της 12χρονης. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε, μαζί είναι στο κελί. Φιλίες δεν κάνει, δεν τις κάνει κανένας φίλες. Δημιουργεί προβλήματα με τα φαγητά, το γυρνάει πίσω αν δεν της αρέσει, και ζητάει κάτι άλλο. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, όχι σαν εμάς από την καντίνα. Αυτή είναι η κυρία μέσα στην φυλακή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA