Μενού
skyli.jpg
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος 50χρονης την Κυριακή (11/12), μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε στην αυλή της από τα σκυλιά του γείτονά της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο δικηγόρος του 37χρονου ιδιοκτήτη σκύλων επεσήμανε από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και ότι ήταν σωστά εκπαιδευμένα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος συνελήφθη χθες, λίγη ώρα μετά το σοκαριστικό περιστατικό και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο δικηγόρος του 37χρονου ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ο πελάτης του «είναι συντετριμμένος». «Εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό της γυναίκες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Τα σκυλιά τα είχε στην αυλή του περιφραγμένα. Η περίφραξη ήταν ύψους δύο μέτρων, ήταν σωστή. Δυστυχώς χωρίς να το αντιληφθεί τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα, απ’ όπου διέφυγαν. Τα σκυλιά ήταν επιβλεπόμενα», είπε ο δικηγόρος.

«Δεν ήταν επιθετικά τα σκυλιά»

Ο ίδιος εξήγησε ότι στον χώρο της αυλής του ιδιοκτήτη έπρεπε να υπάρχει περίφραξη, όπως έχουν οι ιδιοκτήτες σκυλιών. «Ήταν σωστά τα μέτρα, τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά, ήταν απλώς φύλακες του σπιτιού, σημείωσε. Μάλιστα επεσήμανε ότι «στο Ωραιόκαστρο υπάρχουν συχνές διαρρήξεις, οπότε κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον ένα σκυλί. Ήταν εκπαιδευμένα από εκπαιδευτή και είχαν σωστή συμπεριφορά. Δεν ήταν υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να έχει δεμένα τα σκυλιά εντός του σπιτιού».

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο δικηγόρος του 37χρονου υπογράμμισε επίσης: «Η αστυνομία έλεγξε την περίφραξη και διαπίστωσε ότι στο πλάι της που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό είχαν ανοίξει τρύπα με διάμετρο 30 εκατοστών. Μία πολύ μικρή τρύπα που δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης».

«Η πόρτα ήταν κλειστή, προφανώς διέφυγαν τα σκυλιά από εκείνη την τρύπα που δεν μπορούσε να αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης», σημείωσε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA