Μενού
lytras
Ο Απόστολος Λύτρας. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Για την υπόθεση κακοποίησης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στα χέρια του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα μίλησε ο δικηγόρος της ενάγουσας, Θέμης Σοφός, κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητη συμπεριφορά του γνωστού δικηγόρου.

«Φέρει τραυματισμό βαρύτατο από τον οποίο προσπαθεί να αναρρώσει. Αυτό που έχει συμβεί προσβάλλει όλο τον νομικό κόσμο», είπε σε δήλωσή του, όπως μετα;δίδει το δελτίο του Mega.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η πλευρά των εναγόντων ζήτησε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του Απόστολου Λύτρα, απάντησε: «Δεν υπάρχει στη δικονομία τέτοια δυνατότητα, ο μηνυτής δεν μπορεί να ζητήσει αντικατάσταση.

Δικηγόρος Πολυζωγοπούλου: «Δέχτηκε 30 μπουνιές»

«Ο υποστηρίζων την κατηγορία έχει το δικαίωμα να γνωστοποιήσει στην ανάκριση όλα τα πραγματικά περιστατικά», εξήγησε.

«Γνωστοποιήσαμε περιστατικά τα οποία συνέβησαν χθες, όπου μετά από περιοριστικούς όρους μετοίκισης, απαγόρευσης προσέγγισης και συναναστροφής, είδαμε μία συμπεριφορά η οποία δεν συνάδει με συμμόρφωση στους όρους», επεκτάθηκε.

Αναρωτήθηκε επίσης γιατί ο κατηγορούμενος δεν ζήτησε την άδεια της ανακρίτριας για να εισέλθει στην κατοικία όπου διέμενε η κα Πολυζωγοπούλου, σε συνέχεια των παραπάνω σχολίων.

Σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη η πελάτης του, ο κ. Σοφός είπε: «Έχουμε φτάσει σε απύθμενα βάθη θράσους και απώλειας συνείδησης, αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μία συμπεριφορά που μάλλον είναι και η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα».

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Διότι οι 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο, στο πρόσωπό της, όπου προσπαθούσε η ίδια να καλύψει με τα χέρια της το πρόσωπό της, και τής προκάλεσε κατάγματα στα δάχτυλά της από τα γρονθοκοπήματα, καταλαβαίνεται ότι μία αξιοπρεπής στάση δεν συγχωρεί καμία επιχειρηματολογία».

Το αφήγημα περί «σκάλας»

Όσον αφορά το αφήγημα περί σκάλας, βάσει του οποίου η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα φέρεται να πρότεινε η ίδια το αφήγημα για τη σκάλα ως προπέτασμα για τα τραύματά της, ο δικηγόρος δήλωσε:

«Είναι πολύ ευφυές αυτό που έκανε η Σοφία και ο λόγος που το έκανε είναι η ίδια η εμπειρία της από τη δικηγορία. Όταν λέει "Πήγαινέ με στο νοσοκομείο γιατί φοβάμαι ότι πεθαίνω, καταπίνω αίμα και θα πω ότι έπεσα από τις σκάλες". Θέλετε να σας παραφράσω την ίδια σε άλλη περίπτωση;».

«Πήγαινέ με στο νοσοκομείο και θα πω ότι με βίασε άλλος. Πήγαινέ με στο νοσοκομείο και θα πως ότι με μαχαίρωσε άλλος. Καταλαβαίνει όποιος έχει εχέφρων νου ότι δεν γίνονται πειστικά ορισμένα επιχειρήματα, που εκ των υστέρων έρχονται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA