Μενού
Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου
Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δύο σπίτια κάηκαν από τη μεγάλη φωτιά που καίει αυτή την ώρα στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος είπε ότι «έχει δοθεί σήμα για εκκένωση στον οικισμό Κίτσι, στον δήμο Κρωπίας, στα σύνορα με τον δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Έχουν σταλεί πολλές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ επιχειρούν δύο ελικόπτερα». «Εμείς έχουμε στείλει τέσσερα πυροσβεστικά και υδροφόρες με 11 ανθρώπους μας», συμπλήρωσε.

Ο κ. Κωνσταντέλος έκανε λόγο για σπίτια που έχουν παραδοθεί στις φλόγες. «Δυστυχώς η φωτιά έχει αρχίσει και μπαίνει σε σπίτια. Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη, χωρίς συνεχή δόμηση», είπε και συνέχισε:

«Η ενημέρωση που είχα από τον επικεφαλής των δικών μας κλιμακίων που βρίσκεται εκεί είναι ότι η φωτιά έχει μπει σε δύο σπίτια και προφανώς υπάρχουν αρκετά πιο κάτω, ενώ ο αέρας δεν βοηθάει καθόλου, γιατί ουσιαστικά η έντασή του έχει ανέβει το τελευταίο δίωρο».

«Η φωτιά ξεκίνησε από τη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, στο ύψος που υπάρχουν τα δύο μικρά τούνελ, κινήθηκε προς τα ανατολικά στη συνοικία Κίτσι», συμπλήρωσε ο κ Κωνσταντέλος και ενημέρωσε ότι «ο δήμος Κρωπίας είναι εκεί με όλες τους τις δυνάμεις και προσπαθούν να ελέγξουν τη φωτιά για να μην μπει στα σπίτια και να μην κάνει ζημιά στον αραιοκατοικημένο αστικό ιστό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA