Μενού
Ο Δημήτρης Βακάλογλου
Ο μακροβιότερος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων | Pelop.gr
  • Α-
  • Α+

Πέθανε χθες (25/3) σε ηλικία 88 ετών ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πατρέων (1989-1992), Δημήτρης Βακάλογλου, ο οποίος σύμφωνα με το pelop.gr, υπήρξε ο μακροβιότερος δημοτικός σύμβουλος στην πόλη.

Ο Δημήτρης Βακάλογλου υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα για 32 χρόνια, ενώ ανάμεσα στα αξιοσημείωτα της πολιτικής του σταδιοδρομίας ήταν η εφαρμογή του θεσμού του σχολικού φύλακα από το 2002.

Ο Δημήτρης Βακάλογλου ή Μίμης, όπως ήταν γνωστός στους κύκλους του, πέθανε το πρωί της Δευτέρα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρα, όπου νοσηλευόταν μετά από χρόνια προβλήματα υγείας.

Δημήτρης Βακάλογλου: Ποιος ήταν

Παράλληλα, υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στην επαγγελματική του σταδιοδρομία υπηρέτησε την Παιδεία ως εκπαιδευτικός, λυκειάρχης αλλά και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων. Επιπλέον, υπηρέτησε και τον αθλητισμό από τη θέση του προέδρου της Παναχαϊκής και του Αρη Πατρών.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Σβόλης, αλλά και ο ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.

Η κηδεία του Δημήτρη Βακάλογλου θα γίνει την Τετάρτη 27/03/2024, στις 12 το μεσημέρι από τον Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών, ενώ η ταφή θα ακολουθήσει στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA