Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος έπεσε λόγω της βροχής και υπέστη ελαφρύ κάταγμα ισχίου.
Στη σχετική του ανάρτηση, ο Δημήτρης Σούρας αστειεύτηκε με το ατύχημά του, κάνοντας μία μικρή αναφορά στην ηλικία του. «Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον» ανέφερε χαρακτηριστικά, καθησυχάζοντας τους χρήστες για ό,τι του συνέβη.
Πιο αναλυτικά, ανέφερε:
«Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον. Βροχή, πέσιμο, ελαφρύ κάταγμα ισχίου. Αντέχουμε όμως!»
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.