Δίωξη κακουργήματος με ενδεχόμενο δόλο άσκησε σύμφωνα με την ΕΡΤ ο εισαγγελέας στον καπετάνιο και τα άλλα 12 μέλη του πληρώματος, της θαλαμηγού «Περσεφόνης» για τη φωτιά στην Ύδρα.
Οι 13 συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στον ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη (26/6).
Πάντως, τα μέλη του πληρώματος που έχουν συλληφθεί αρνήθηκαν ότι έριξαν βεγγαλικά, από τα οποία φέρεται να προκλήθηκε η φωτιά στο νησί το βράδυ της Παρασκευής (21/6).
Σύμφωνα με το Mega, υπάρχει διχογνωμία μεταξύ λιμενικού και πυροσβεστικής καθώς σύμφωνα με το λιμενικό δεν έχουν εντοπιστεί ευρήματα μέσα στη θαλαμηγό και δεν μπορούν να κατοχυρώσουν από καταθέσεις ότι μέσα από το σκάφος ξεκίνησαν τα βεγγαλικά που προκάλεσαν την πυρκαγιά.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.