Αισθητός έγινε λίγο πριν τις 20.00 σήμερα (21/12) διπλός σεισμός που άγγιξε τα 3 Ρίχτερ, με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή πολύ κοντά στην παραλιακή της Ραφήνας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η τελευταία δόνηση έφτασε τα 3 Ρϊχτερ, ενώ σημειώθηκε μόλις 6 χιλιόμετρα μέσα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ραφήνας.
Μόλις 7 λεπτά πριν τον τελευταίο σεισμό, είχε σημειωθεί ένας πρόδρομος, μεγέθους 2,7 Ρίχτερ στο ίδιο σχεδόν σημείο, με εστιακό βάθος 8,4 χιλιόμετρα, με αμφότερες δονήσεις να πανικοβάλλουν τους περιοίκους.
- Ποια ελληνική σειρά της ΕΡΤ θα προβάλλεται στην Ιταλία
- Κατερίνα Μουτσάτσου: Η ηθοποιός που βρίσκεται στο πλευρό της Καρυστιανού και το viral βίντεό της
- Αποφυλακίστηκε ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών
- Υπάρχουν 4 λόγοι που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε φανέλα Μπαρτσελόνα για την ομάδα του
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.