Ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» ανάρτησε το αναλυτικό πρόγραμμα του «Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη» με αφορμή τη δολοφονία του ραπ καλλιτέχνη από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.
Οι εκδηλώσεις μνήμης κορυφώνονται με τη συναυλία, στα Λιπάσματα, στις 17 Σεπτεμβρίου και με τη διαδήλωση στις γειτονιές του Κερατσινίου στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς φέτος συμπληρώνονται 12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη νεοναζιστική οργάνωση.
Στη συναυλία, όπως αναφέρει σχετικά ο Σύλλογος Πολιτισμού, θα «παίξουν» οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριτζήλα, οι 1000mods, οι Ακροβάτες, ο Βέβηλος, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης, ο Απόστολος Ρίζος, ο Σπύρος Γραμμένος, η Aria, οι Otros Mundos, ο Sigmataf, οι The Noodles και οι Urban Pulse.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.