Μενού
loytsa-pyrobolismoi
Το σημείο των πυροβολισμών στη Λούτσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέες εξελίξεις στο μακελειό των έξι ανδρών στη Λούτσα, το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, καθώς στο επίκεντρο των Αρχών έχει μπει, πέρα από έναν πληροφοριοδότη, ακόμη ένας.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, στη φωτογραφία των έξι θυμάτων, η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως λείπει, βάσει των Αρχών, το έκτο θύμα. Στη συγκεκριμένη εικόνα, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να ταυτοποιούν τα πέντε από τα έξι θύματα της θανατηφόρας ενέδρας.

Αυτό που δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ο νεαρός άνδρας που βρίσκεται τέρμα αριστερά στη σχετική φωτογραφία και δεν είναι ανάμεσα στα θύματα της ενέδρας.

Ποιο είναι το έκτο θύμα

Το έκτο θύμα, όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές, ενδέχεται να ήταν ο φωτογραφός, ο οποίος έκανε τη σχετική λήψη. Σε ό,τι αφορά τον διανομέα φαγητού, φαίνεται πως διαφεύγει και εικάζεται πως είναι τόσο ο δεύτερος «δούρειος ίππος» ή αλλιώς ο δεύτερος πληροφοροδότης όσο και ότι είναι άνθρωπος της συμμορίας των «Ντάλτον».

Ο 32χρονος που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τον άνδρα, αριστερά της φωτογραφίας, φαίνεται πως ήταν αυτοί που έπεισαν τα θύματα να πάνε στην ενέδρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. 

Ο ρόλος του 32χρονου συλληφθέντα

Ο ένας απ' αυτούς ήταν ο διανομέας φαγητού και ο άλλος είχε προβεί στις διαδικασίες, για να τους παράσχει το καταφύγιο και τον τρόπο διαφυγής τους από την Ελλάδα. Παρουσία και αποτυπώματα του συγκεκριμένου ατόμου εντοπίζονται και στο κρησφύγετο των έξι.

Άξιο αναφοράς σχετικά με τον ρόλο του 32χρονου Σουλεϊμάν, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ήταν να έχει στην κατοχή του τις ταυτότητες και να οργανώσει το ταξίδι προς την Ιταλία, όπου εικάζεται πως βρίσκεται ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Μπαρίς Μπογιούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.