Το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 18 ετών στην 38χρονη που τον Ιανουάριο του 2024, στη Χαλκίδα είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου τον 43χρονο ξυλουργό.
Tο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βοιωτίας, της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, με αποτέλεσμα να σπάσει η ποινή των ισοβίων γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του θύματος.
Χαλκίδα: Το χρονικό του εγκλήματος
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ο 43χρονος ξυλουργός δολοφονήθηκε μπροστά στο σπίτι του, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί το τραγικό συμβάν από το μπαλκόνι.
Το έγκλημα διαπράχθηκε νωρίς το πρωί της 20ής Ιανουαρίου, όταν η 38χρονη, που διατηρούσε στενές σχέσεις με το θύμα, όντας σύζυγος του αδελφικού του φίλου, έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια και κατευθύνθηκε στη Χαλκίδα, έχοντας προμελετημένα στήσει καρτέρι θανάτου.
Η γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της στην οδό Μαργαρίτη, παραμένοντας για τέσσερις ώρες σε σημείο με οπτική επαφή το όχημα του Σάκη Νικολάου. Λίγο πριν από τις 08:00, μόλις τον είδε να πλησιάζει, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας δύο μαχαίρια και του επιτέθηκε, καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα.
- «Εμφύλιος» στις ΗΠΑ: «Ο Τραμπ είναι στη λίστα Επστάιν» - «Απέλαση» ζητούν άνθρωποι του προέδρου
- Το χουνέρι Στέφανου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πολύ δημοφιλής Μαρινάκης και ο Αλέξης που φέρνει τον Μπέρνι
- Η Γη της Ελιάς: Εξοργισμένοι οι τηλεθεατές με τους σεναριογράφους για τον θάνατο των μωρών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.