Μενού
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Αστυνομική επιχείρηση | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε μία 38χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Δράμα, στην οποία σύμφωνα με το voria.gr, της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της.

«Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν. Είχα αναπτύξει μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες» είπε η 38χρονη στη Δράμα, όταν κατάλαβε τον κίνδυνο.

Η ίδια, στην αρχή, απέδωσε το ζήτημα σε μηχανική βλάβη, καθώς είδε λάδια κάτω από το αυτοκίνητο, ωστόσο όταν πήγε το όχημά της σε συνεργείο, ο ιδιοκτήτης του της τηλεφώνησε και φέρεται να της είπε τα εξής: «Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ», μου είπε με ύφος και ανέφερε ότι στα φρένα έχει μπει ανθρώπινο χέρι. Ότι έκοψαν το σωληνάκι των φρένων, ότι έγινε ανθρώπινη παρέμβαση» περιέγραψε.

Δράμα: Τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και έκανε μήνυση

Η 38χρονη στη Δράμα, εν συνεχεία, κάλεσε την ΕΛΑΣ μεταφέροντας τα όσα της είχε πει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, για να πάρει την απάντηση «πως δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα».

«Του απάντησα ότι το γεγονός πως είμαι ζωντανή δεν σημαίνει ότι δεν έγινε απόπειρα και ότι μπορούσαν να το διαπιστώσουν και αυτοί από την αστυνομία. Του έδωσα πληροφορίες και του είπα ότι θα πάω στο τμήμα για να κάνω μήνυση» τόνισε, απευθυνόμενη στην εισαγγελία, η οποία την παρέπεμψε εκ νέου στην Αστυνομία.

«Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τί ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε» τόνισε ο συνήγορός της Ιορδάνης Χατζηκαλλινικίδης.

Όταν η γυναίκα προσέφυγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έσπευσαν στο συνεργείο και εξέτασαν το αυτοκίνητο. «Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κομμένο το μεταλλικό σωληνάκι από τα φρένα, όπως μου είπαν είναι με εργαλείο. Μου το πιστοποίησαν και από το εγκληματολογικό της αστυνομίας», είπε η γυναίκα. Πλέον δεν υπήρχε αμφιβολία και οι φόβοι της ενισχύθηκαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA