Στα πλαίσια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, έχουν ληφθεί από νωρίς σήμερα (7/12) δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, που περιλαμβάνουν και το κλείσιμο σταθμών του μετρό περί του κέντρου και της Βασιλίσσης Σοφίας.
Kλειστός θα παραμείνει σήμερα, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό, με εντολή της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι θα κλείσουν και οι σταθμοί του Μετρο «Κατεχάκη», «Μέγαρο Μουσικής» και «Ευαγγελισμός». Οι συρμοί θα διέρχονται από του συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τα μέτρα της αστυνομίας
Στο ίδιο διάστημα θα ισχύουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και την ευρύτερη περιοχή ενώ απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση έως τις 6 το απόγευμα, οπότε ο Τούρκος πρόεδρος αναχωρεί από την Ελλάδα.
Επιπλέον, 3.000 αστυνομικοί θα επιτηρούν τους δρόμους, ελεύθεροι σκοπευτές αναμένεται να αναπτυχθούν σε κτίρια της Αθήνας γύρω από το κέντρο και κατά μήκος της διαδρομής που αναμένεται να ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου, ενώ drones θα επιβλέπουν από αέρος την κατάσταση. Παράλληλα η Αντιτρομοκρατική αλλά και η Κρατική Ασφάλεια θα βρίσκονται σε επιφυλακή.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.