Συνεχίζονται οι σεισμοί μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού, με το απόγευμα της Πέμπτης να καταγράφονται 2 νέες δονήσεις 4,4 Ρίχτερ σε διάστημα 2 λεπτών.
Συγκεκριμένα ο πρώτος έγινε στις 17:40 με επίκεντρο 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού, με εστιακό βάθος τα 13 χιλιόμετρα.
Ο δεύτερος σεισμός έγινε στις 17:42 με επίκεντρο 27 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού, με εστιακό βάθος στα 12,3 χιλιόμετρα.
- Στούντιο 4 vs. Studio στις 3: Ποια εκπομπή κέρδισε χθες (7/9) την πρωτιά στην τηλεθέαση
- «Ο τουρισμός μας έκανε κακό»: Το νησί του Αιγαίου που το 1981 είχε προβλήματα του 2026
- Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Μη διαβάζετε αυτές τις γελοιότητες - Έρχεται η στιγμή που θα κινηθώ νομικά»
- Οι δημοσκοπήσεις των καναλιών, το σύνδρομο κατεβασμένου μολυβιού και η Καρυστιανού που ψάχνει δημοσιογράφους
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.