Μενού
Katsouris
Μιχάλης Κατσούρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους Κροάτες χούλιγκαν.

Η τελευταία εξέλιξη είναι πως βρέθηκε DNA ενός Έλληνα οπαδού σε ένα μαχαίρι το οποίο έχει το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη. Ο συγκεκριμένος οπαδός είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, στον τελικό του Κυπέλλου το 2017 στον Βόλο.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega LiveNews και τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, πρόκειται για οπαδό της ΑΕΚ ο οποίος έτρεχε μαζί με τον Μιχάλη Κατσούρη, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τους Κροάτες χούλιγκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ρεπόρτερ, στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτης σημειώνουν ότι η ανεύρεση του DNA στο συγκεκριμένο μαχαίρι δεν σηματοδοτεί την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Το δεύτερο μαχαίρι με το αίμα του Κατσούρη

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πρόσθεσε πως αίμα του Μιχάλη Κατσούρη έχει βρεθεί και σε άλλο μαχαίρι, το οποίο η αστυνομία το αποδίδει σε έναν από τους Κροάτες χούλιγκαν που έχουν συλληφθεί.

Το μαχαίρι βρέθηκε στην περιοχή της Ριζούπουλης, κοντά στο άλσος από τη μεριά που είχαν διαφύγει οι Κροάτες χούλιγκαν.

Τι υποστηρίζει ο οπαδός

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μπορεί στον συγκεκριμένο οπαδό να αποδοθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία και να είναι ο πρώτος που θα αντιμετωπίσει αυτή την κατηγορία.

Σημειώνεται πως οι 100 και πλέον συλληφθέντες των επεισοδίων κατηγορούνται αυτή τη στιγμή για εμπλοκή στα επεισόδια ως εγκληματική οργάνωση.

Τον τελευταίο λόγο πάντως θα τον έχει η ανακρίτρια, η οποία δεν έχει πάρει -σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega- το υλικό από τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει στην υπόθεση.

Μάλιστα, ο Έλληνας οπαδός, DNA του οποίου βρέθηκε σε μαχαίρι που είχε το αίμα του Μιχάλη, φέρεται να υποστηρίζει σύμφωνα με το Mega ότι δεν είχε κανέναν λόγο να σκοτώσει τον φίλο του.

Όσο για το μαχαίρι, ο Έλληνας οπαδός υποστηρίζει με βάση τις πληροφορίες του καναλιού, ότι το πέταξε πριν τραυματιστεί ο Μιχάλης και πως το συγκεκριμένο μαχαίρι δεν θα μπορούσε να προκαλέσει θανάσιμο τραυματισμό.

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται ο Έλληνας οπαδός να απολογηθεί για τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

Δείτε επίσης:

Μπλε Διάδρομος: Πώς ο τεράστιος δρόμος θα «ενώνει» 7 χώρες - Ανάμεσα τους και η Ελλάδα

Οι «τεμπέληδες» Έλληνες δουλεύουν περισσότερο - Πότε βγαίνουν στη σύνταξη στην Ευρώπη

Γιάννης Στεφανάκος: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός σε ηλικία 57 ετών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA