Μενού
nea filadelfeia-epeisodio
Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς βρέθηκε DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη, σε μαχαίρι που εντοπίστηκε στο σημείο της συμπλοκής και στο οποίο είχε βρεθεί αίμα του νεκρού οπαδού της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη (09/11) συνελήφθη Έλληνας οπαδός, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή του σε συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, τον Μάιο του 2017.

Όταν ο συγκεκριμένος είχε κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε από την περασμένη συμμετοχή του στη συμπλοκή ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα για το αν συμμετείχε και στη συμπλοκή των οπαδών της ΑΕΚ με τους Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα αιματηρά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, για τον συλληφθέντα Έλληνα οπαδό είχε θεωρηθεί κομβικής σημασίας η εξέταση DNA καθώς η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ζήτησε λήψη γενετικού υλικού.

Ο ίδιος ο συλληφθείς Έλληνας οπαδός, φέρεται να είχε μαχαίρι στην κατοχή του, το οποίο είχε ισχυριστεί ότι το έχασε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και πως δεν είχε σχέση με το θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη. Στο συγκεκριμένο μαχαίρι, έχει βρεθεί DNA του δολοφονηθέντος Μιχάλη Κατσούρη.

Πλέον είναι ζήτημα του ανακριτή να καλέσει τον συγκεκριμένο οπαδό και να τον ρωτήσει πώς το δικαιολογεί αυτό όπως και το ότι φαίνεται από εικόνες να τρέχει δίπλα στο θύμα κατά τα επεισόδια.

Δείτε επίσης:

Η ανακούφιση Κασσελάκη με τις εξόδους, η «Μεσσίας» Έφη, τα «ραντεβού θανάτου» και το ΠΑΣΟΚ που πανηγυρίζει

Τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα - Νεκρός ο 26χρονος οδηγός

Ο Νίνο δάκρυσε με την έκπληξη στο Secret Song: «Δεν το πιστεύω ότι κλαίω»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA