Μενού
Αρχιεπίσκος Αλβανίας, Αναστάσιος
Στιγμιότυπο από τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην Αθήνα και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έφτασε, με αεροδιακομιδή από τα Τίρανα, ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του αφού είχε αρρωστήσει με εποχική γρίπη.

Σύμφωνα με το Open, ο Αναστάσιος, πριν από λίγες ημέρες, είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Τιράνων με εποχική γρίπη, όμως η υγεία του επιδεινώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει λοίμωξη αναπνευστική και γαστρορραγία.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας δεν είναι διασωληνωμένος, ωστόσο θα μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού καθώς η υγεία του έχει παρουσιάσει επιδείνωση.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος διακομίστηκε με αεροσκάφος

Εκτάκτως στην Αθήνα διακομίστηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, λόγω προβλημάτων υγείας.

Συγκεκριμένα, οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διαθέσει, κατόπιν αιτήματος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), αεροσκάφος C-27J για την αεροδιακομιδή του Αρχιεπισκόπου από τα Τίρανα στην Αθήνα. Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία έγκρισης διπλωματικών αδειών, μέσω των αρμόδιων αρχών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...