Μενού
Το Νοσοκομείο Παίδων
Ανακαινισμένη πανεπιστημιακή νοσηλευτική μονάδα των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Παίδων | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Διδυμοτείχου στον Έβρο, από τον θάνατο του βρέφους 4 μηνών. Το παιδί μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, με τις προσπάθειες των γιατρών για την επαναφορά του να είναι άκαρπες. 

Σύμφωνα με το pameevro.gr, το μωρό παρουσίαζε εικόνα ακραίας παραμέλησης και σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Δέλτα τηλεόραση, δεν έμοιαζε 4 μηνών αλλά μικρότερης ηλικίας.

Ταυτόχρονα, πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το παιδί της οικογένειας που το 2019 είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, μεταφέροντας στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου 3,5 ετών παιδί με δαγκώματα από ποντίκια.  

«Του είχαν φάει τη μύτη»

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Αδαμίδης είχε περιγράψει τη στιγμή που αντίκρισε το 3,5 ετών κοριτσάκι: «Του είχαν φάει τη μύτη, το μαλακό μόριο, ένα τμήμα από το μάγουλο και το μισό χέρι». 

Τότε, είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του συγκεκριμένου παιδιού και του αδερφού του, 2 ετών, από τους γονείς. Μάλιστα, το 3,5 ετών κοριτσάκι χρειάστηκε να κάνει σειρά χειρουργείων για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας. 

Τότε, ο 22χρονος πατέρας είχε ζητήσει συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως οι συνθήκες που ζούσαν τα παιδιά «ήταν ικανοποιητικές». Από την πλευρά της, η 16χρονη  τότε μητέρα δικάστηκε από αρμόδιο δικαστήριο, καθώς ήταν ανήλικη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA