Μενού
omada dias
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ | Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στα Καλύβια Θορικού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 16χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 71χρονο πατέρα του!

Την Ελληνική Αστυνομία ειδοποίησε (περίπου στις 10 το βράδυ) η μητέρα του 16χρονου η οποία είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος της την ενημέρωσε ότι μετά από επεισόδιο που είχε με τον πατέρα του τον μαχαίρωσε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό έγινε σε μονοκατοικία στην περιοχή της Γαλάζιας Ακτής. Εκεί έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά για τον 71χρονο άνδρα.

Ο 16χρονος έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθούν τα κίνητρα της άγριας αυτής δολοφονίας. «Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» υποστήριξε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανήλικος δράστης στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ, οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν πως ο νεαρός δε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κλήθηκε η μητέρα για να δώσει κατάθεση, ενώ από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φαίνεται πως πατέρας και γιος διαπληκτίζονταν συχνά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA