Αυξήσεις «φωτιά» στις τιμές των μετωπικών διοδίων της Εγνατίας Οδού προβλέπει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοινή υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε χθες (28/03) στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, στην ΠΕ για ένα Ι.Χ. οι τιμές στους μετωπικούς σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού διαμορφώνονται στη Σιάτιστα στο 1,90 ευρώ, από 1,50 ευρώ (αύξηση 26%), ενώ στον Πολυμύλο στο 1,90 ευρώ, από 1,40 ευρώ, (αύξηση 35%).
Διόδια: Προϋπόθεση η αύξηση
Να σημειωθεί ότι οι αυξήσεις ήταν προϋπόθεση για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας Οδού για 35 έτη σε ιδιώτη (κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ – Egis).
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.