Με κάθε επισημότητα τελέστηκε στις 17:00 σήμερα στον καθεδρικό ναό «Της Του Θεού Σοφίας», η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου.
Το παρών έδωσαν πλήθος πιστών, καθώς προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου της χώρας. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

Μεταξύ άλλων στο ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας βρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Επίσης, παραβρέθηκαν μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο νέος δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης, καθώς και εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών.



- Βίντεο σοκ: Η στιγμή της σύγκρουσης των πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Ψάθα
- Οργιάζουν οι φήμες για μυστικό γάμο για Ρονάλντο και Τζορτζίνα - Φρενίτιδα από μία φωτογραφία
- Ξέρουμε με σιγουριά ότι υπήρξε ο Όμηρος;
- Σε πύρινο κλοιό η Δυτική Αττική: Προς Μέγαρα κατευθύνεται η φωτιά - Νέα 112 για εκκενώσεις οικισμών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.