Μενού
fotia-alexandroupoli
Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δραματική είναι η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη όπου η φωτιά καίει για τέταρτη ημέρα. Οι άνεμοι είναι ισχυροί με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. 

Περιοχές εκκενώνονται η μία μετά την άλλη ενώ τα μέτωπα είναι πολλαπλά. Μάλιστα, για πρώτη φορά εκκενώθηκε νοσοκομείο εν καιρό ειρήνης. 

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο από drone, οι φλόγες έφτασαν μία «ανάσα» από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο εκκενώθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με το e-evros.gr, κάηκε η ιατρική σχολή. 

 

Ασθενείς μεταφέρθηκαν στο πλοίο Αδαμάντιος Κοραής, που... συνήθως πραγματοποιεί δρομολόγια στα νησιά για όσους επιθυμούν να κάνουν διακοπές. Επίσης μία έγκυος γέννησε στο ασθενοφόρο, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της. 

Οι φλόγες εξακολουθούν να απειλούν το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που πλέον έχει εκκενωθεί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τρίτης υπήρξε νέα αναζωπύρωση στην είσοδο. 

 

 

 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA