Αποκαρδιωτικές εικόνες έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η παρατεταμένη ξηρασία εξαφάνισε την τεχνητή λίμνη Κάτω Σχολαρίου.
Οι εικόνες θυμίζουν ερημική περιοχή, με μεγάλες σχισμές στο έδαφος και ελάχιστα σημεία με νερό, περισσότερο λακούβες.

Όπως έχει ήδη επισημάνει το Reader αρκετοί δήμοι στη χώρα έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας.

Ταυτόχρονα, «καμπανάκι» έχει σημάνει και για την Αττική, καθώς η τεχνητή λίμνη του Μόρνου και άλλοι ταμιευτήρες ύδρευσης παρουσιάζουν μεγάλη συρρίκνωση στα αποθέματά τους.

Αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας, όπως για παράδειγμα ο ταμιευτήρας Σμοκόβου, στο νόμο Καρδίτσας.


- Λατινοπούλου σε Ρέμο: «Σε συναυλία με συγκρότημα που λέγεται Gypsy Kings δεν πάω»
- Η εβδομάδα των δημοσκοπήσεων, τα δύο ποτά του «ανοιχτού» Ανδρουλάκη και το πολικό ψύχος στην αίθουσα
- Άγριος καυγάς Γιάμαλη και Πατούλη: «Δεν ακούτε γιατί είστε ΣΥΡΙΖΑ» - «Είστε προκλητικός και απαράδεκτος»
- Θάνατος Μαζωνάκη: Συγκλονίζει ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε - «Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.