Η Ειρήνη Μουρτζούκου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους, στην Ομόνοια.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» Όπως υποστηρίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου, άγνωστοι άνδρες, φορώντας κουκούλες στο πρόσωπο, την ξυλοκόπησαν στην Ομόνοια, χαρακτηρίζοντάς την ως «φόνισσα».
«Κάτι κλωστιές, φώναξα βοήθεια. Έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα; Με έβριζαν» είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου, σημειώνοντας ότι δεν κατήγγειλε το περιστατικό και μετά «πήγα και κλείστηκα στο σπίτι μου».
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, Βούλα Δημητριάδου και αναφέρθηκε στις συμβουλές που έδωσε στην Ειρήνη για το περιστατικό στην Ομόνοια και καταδίκασε το συμβάν. Για ακόμη μια φορά η ίδια παρότρυνε την πελάτισσά της να μην τοποθετείται δημοσίως σε όσα της προσάπτουν.
«Καταδικαστέο το συμβάν, δεν λύνονται έτσι τα θέματα, δεν μπορεί να προκαταδικάζεται ένας άνθρωπος και να τιμωρείται στη μέση του πουθενά, σε έναν δρόμο» είπε αρχικά η κυρία Δημητριάδου. «Σοκαρίστηκα, θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί, να ήταν νεκρή».
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.