Μενού
Νοσοκομείο Αττικόν
Συνοδοί κάθονται έξω από το Αττικόν | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Έρευνα από τον εισαγγελέα των φυλακών ξεκίνησε νωρίτερα, σήμερα (7/4), μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται να έκανε ο 39χρονος δράστης της γυναικτονίας, με θύμα τη 28χρονη πρώην σύντροφό του, στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έρευνα του εισαγγελέα ξεκίνησε αφού εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από σωφρονιστικο υπάλληλο, την ώρα που συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν».

Το χρονικό της απόπειρας του 39χρονου

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, περί τη 01:00 συγκεκριμένα, όταν οι σωφρονιστικοί εντόπισαν τον 39χρονο στο πάτωμα του κελιού του, στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε εμφανή σημάδια στο λαιμό του, που μαρτυρούσαν πως επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού. Πιθανώς χρησιμοποίησε σεντόνια. 

Άμεσα, ειδοποιήθηκε η εξωτερική φρουρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ.\

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, παρείχε ενημέρωση για την πορεία της υγείας του, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Χθες τα μεσάνυχτα, μία η ώρα, μεταφέρθηκε στο Αττικόν, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση» είπε. 

Σημείωσε πως «γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη για να τον σώσουν» και εκτίμησε πως «θα τα καταφέρουν για να γυρίσει στη φυλακή όπου ανήκει, όχι στο ψυχιατρείο». 

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για όποιον έρχεται στο νοσοκομείο δίνεται η ίδια μάχη. Εμείς θα κάνουμε ότι πρέπει για να γίνει καλά» υπογράμμισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA