Μενού
girokomeio bolos
Γηροκομείο Βόλου | gegonota.news
  • Α-
  • Α+

Εκκενώνεται το Γηροκομείο του Βόλου, καθώς η κακοκαιρία Daniel σαρώνει την περιοχή, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε κτίρια και υποδομές. Την ίδια ώρα, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλη τη Μαγνησία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, αναζητείται χώρος να φιλοξενηθούν 50 ηλικιωμένοι. Μάλιστα, το ρέμα της Αγίας Παρασκευής παρέσυρε την παλιά πτέρυγα και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας ηλικιωμένος.

Αναμένεται δε να εκκενωθεί και το κεντρικό κτίριο που επίσης βρίσκεται κοντά στο ρέμα και θα παραμείνουν μόνο οι ηλικιωμένοι που διαβιούν στην τρίτη πτέρυγα. Στο Γηροκομείο επικρατούν συνθήκες αλλοφροσύνης και η διοίκηση του ιδρύματος προσπαθεί να εξασφαλίσει στέγη στους ηλικιωμένους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο μεταξύ, στον Βόλο έχουν πλημμυρίσει εκατοντάδες κατοικίες και περιουσίες έχουν καταστραφεί, χωρίς οι πολίτες να έχουν βοήθεια από πουθενά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εκκενώθηκε και το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής στο Πήλιο.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας με εντολή της αστυνομίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA