Δύο οικισμοί εκκενώνονται στα Χανιά, καθώς η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή Αγρίλες φαίνεται πως έχει πάρει διαστάσεις.
Στους κατοίκους στάλθηκε νέο μήνυμα από το 112 που αναφέρει: Ενεργοποίηση 112 Χανιά. Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Αγριλές & Λιβάδα Χανίων απομακρυνθείτε προς Ροδοβάνι μέσω επαρχιακής οδού Ροδοβανίου - Παλιαοχώρας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας!! Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 3ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και τρία ελικόπτερα. Συνδρομή στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η φωτιά είναι κοντά στο χωριό Λιβάδα και κατευθύνεται προς Τεμένια.
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις από την Κάνδανο, τον Καμπανό και τα Χανιά.

- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.