Εμπρηστικός μηχανισμός που τοποθέτησαν άγνωστοι σε κατάστημα εστίασης εξερράγη τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στα Κάτω Πατήσια, το οποίο δεν λειτουργούσε το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκρηξη χαμηλής ισχύος σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Καπιδάκη και Παρασκευοπούλου, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στο κατάστημα, στην είσοδο του οποίου είχε τοποθετηθεί ο μηχανισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από πλαστικό δοχείο, εύφλεκτο υγρό και κροτίδα.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.