Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα σε Ελληνική Αστυνομία και Πυροσβεστική όταν ενημερώθηκαν για έκρηξη που σημειώθηκε σε έκθεση αυτοκινήτων που βρίσκεται επί της Λεωφόρο Θησέως στη Νέα Ερυθραία.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άφησαν τσάντα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό και τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην τζαμαρία της επιχείρησης, καθώς και σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η έκρηξη σημειώθηκε στις 2:20 τα ξημερώματα, ενώ στο σημείο άνοιξε κρατήρας διαστάσεων 12x30 εκατοστών. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.