Μενού
Δεξαμενόπλοιο σε θάλασσα
Δεξαμενόπλοιο σε θάλασσα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε εγρήγορση τέθηκαν οι λιμενικές Αρχές μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε δεξαμενόπλοιο τύπου suezmax, ελληνικών συμφερόντων με ξένη σημαία, όπως αναφέρουν σχετικά πληροφορίες του TradeWinds.

Το τάνκερ χωρητικότητας 159.000-dwt (κατασκευής 2011) υπέστη ζημιά περίπου 12 ώρες μετά τον απόπλου του από το λιβυκό λιμάνι της Ζουεϊτίνα την Παρασκευή, όπου φόρτωσε 1 εκατ. βαρέλια αργού με προορισμό το Γιβραλτάρ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της διαχειρίστριας εταιρείας.

Το τάνκερ οδηγείται με τη βοήθεια ρυμουλκών νότια της Ελλάδας, ενώ δεν έχουν καταγραφεί τραυματισμοί ή διαρροή πετρελαίου στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...