Σε εγρήγορση τέθηκαν οι λιμενικές Αρχές μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε δεξαμενόπλοιο τύπου suezmax, ελληνικών συμφερόντων με ξένη σημαία, όπως αναφέρουν σχετικά πληροφορίες του TradeWinds.
Το τάνκερ χωρητικότητας 159.000-dwt (κατασκευής 2011) υπέστη ζημιά περίπου 12 ώρες μετά τον απόπλου του από το λιβυκό λιμάνι της Ζουεϊτίνα την Παρασκευή, όπου φόρτωσε 1 εκατ. βαρέλια αργού με προορισμό το Γιβραλτάρ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της διαχειρίστριας εταιρείας.
Το τάνκερ οδηγείται με τη βοήθεια ρυμουλκών νότια της Ελλάδας, ενώ δεν έχουν καταγραφεί τραυματισμοί ή διαρροή πετρελαίου στην περιοχή.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Ο χαλαρός Βορίδης, το τρελό σενάριο για το κόμμα Τσίπρα και οι νέοι διάλογοι-φωτιά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Άρης Πορτοσάλτε για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο πρωθυπουργός πράγματι απέτυχε»
- Το Netflix δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία της Αλεξίου στον ΛΕΞ: «Χάρις, όρμα τους»
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.