Μία ισχυρότατη έκρηξη προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους του Πειραιά, τα ξημερώματα της Παρασκευής (08/03), η οποία σημειώθηκε σε χώρο σταθμεύσης δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Η έκρηξη του μηχανισμού στον χώρο επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και Πυθαγόρα ήταν τόσο ισχυρή, που προκάλεσε ζημιές σε μια ακτίνα δεκάδων μέτρων, τόσο στο βενζινάδικο όσο και σε τουλάχιστον δέκα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των Αρχών, ο δράστης ή οι δράστες έφτασαν κοντά στο βενζινάδικο από το οικόπεδο και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό δίπλα σε μαντρότοιχο με αποτέλεσμα αυτός να εκραγεί και να σπάσουν τζάμια τόσο στο πρατήριο όσο και στα γύρω κτίρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ωστικό κύμα ήταν τόσο ισχυρό που έσπασαν τζάμια ακόμα και σε κτήρια σε απόσταση 20 μέτρων.

Η ισχύς της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα να ξηλωθούν παράθυρα σε παρακείμενες πολυκατοικίες.

- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.