Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 εστάλη πριν από λίγο, από την Πολιτική Προστασία, ενημερώνοντας τους πολίτες για έντονα καιρικά φαινόμενα.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα αφορά τις περιοχές των νησιών του Ιονίου, την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία, όπου αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες από τις πρωινές ώρες έως και αργά το βράδυ.
Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την προστασία τους.
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
- «Ο Μαζωνάκης μου έδωσε ένα μάθημα στο φευγιό του»: Το ιδιαίτερο «αντίο» του Γιάννη Χαρούλη
- Θάνατος Μαζωνάκη: Με απεργία πείνας απειλεί ο γιατρός για την προφυλάκιση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.