Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη βραδιά που εκτελέστηκαν στο Νέο Ηράκλειο, οι χρυσαυγίτες Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης που μαζί με τον Αλέξανδρο Γέροντα είχαν ρόλο «ομάδας περιφρούρησης» στα γραφεία της (καταδικασμένης ως) εγκληματικής οργάνωσης, στην περιοχή.
Την επόμενη ημέρα, 2 Νοεμβρίου, οι περισσότερες από τις καθημερινές εφημερίδες είχαν βασικό θέμα τη δολοφονική επίθεση κάνοντας λόγο για «εν ψυχρώ εκτέλεση» αλλά και για «προβοκάτσια» ενώ τα κοινοβουλευτικά κόμματα είχαν σπεύσει να καταδικάσουν τις δολοφονίες.








- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.