Αγωγή αδικοπραξίας σε βάρος των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη, κατέθεσε σήμερα -ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου- ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με την αγωγή, που στρέφεται και εναντίον της οικογένειας των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, ζητείται χρηματική αποζημίωση ύψους 980.000 ευρώ.
Ο δικηγόρος, Ευάγγελος Γκιουγκής, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι η αποζημίωση ζητείται για την ψυχική οδύνη των συγγενών της φοιτήτριας.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.