Σε μία συγκινητική κίνηση, για να αποτίσει φόρο τιμής στην κόρη της, Ελένη Τοπαλούδη, 4 χρόνια και 8 μήνες μετά τη στυγερή γυναικοκτονία στη Ρόδο προχώρησε η μητέρα της 19χρονης φοιτήτριας, Κούλα Αρμουτίδου.
Σε μία ανάρτηση, που έκανε στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Facebook, γνωστοποίησε πως δώρισε στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμότειχου κάποια από τα βιβλία της Ελένης Τοπαλούδη, η περίπτωση της οποίας είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.
Η ανάρτηση της Κούλας Αρμουτίδου
«Ελένη μου
4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε από την απάνθρωπη δολοφονία σου.
Μόνο πόνος και ανείπωτη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί,γιατί,γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????
Κοριτσάκι μου μικρό ,εδώ και καιρό,στροβιλίζονταν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου.Τι να κάνω;πως να το κάνω.
Πουλάκι μου ,ξέρεις εσύ ,στο σπίτι μας όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου ,μόνο βιβλία θα δεις.
Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μια δωρεά στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, κάποια από τα βιβλία σου. Όλα γράφουν το όνομα. σου.
Ξέρω ότι αν ζούσες θα το χαιρόσουν πολύ και θα το ευχαριστιόσουν. Σήμερα το πρωί τα χάρισα.
Ελενίτσα μου, καλοσυνάτη, καλόψυχή μου, δοτικό μου πλασματάκι, η μαμά σου έκανε το ελάχιστο για την ιερή μνήμη σου.
Και μόνο που ξέρω πολλά από τα βιβλία τα επέλεξες εσύ, η χαρά μου και η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη.
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ
ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ!!!».
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.