Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από την ψηφιακή ξενάγηση στο Ελληνικό, όπως θα μοιάζει μετά την ολοκλήρωση των σχετικών έργων.
Ο θεατής κάνει μία βόλτα στους εντυπωσιακούς χώρους, πάνω σε ένα γιοτ, μέσω augmented reality – τη βοήθεια της τεχνολογίας, δηλαδή – που δίνει την ευκαιρία για μία «κλεφτή» ματιά το μέλλον.
Η επαυξημένη πραγματικότητα (το augmented reality ελληνιστί) είναι μια διαδραστική εμπειρία που ενισχύει τον πραγματικό κόσμο με αντιληπτικές πληροφορίες που δημιουργούνται από υπολογιστή.
Το έργο του Ελληνικού θα θυμίζει Ντουμπάι
Στα σχετικά πλάνα, που είναι άκρως υποσχόμενα, φαίνεται το Riviera Tower, που αναμένεται να γίνει ο πιο ψηλός ουρανοξύστης εντός ελληνικού εδάφους.
Σύμφωνα με τα πλάνα, ο ουρανοξύστης του Ελληνικού θα έχει ύψος 200 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και θα διαθέτει περίπου 200 διαμερίσματα σε 50 ορόφους.
Λίγο πιο πίσω, εμφανίζεται και ένας δεύτερος από τους ουρανοξύστες που θα κατασκευαστούν στην περιοχή, να «σκίζει» τον ειδυλλιακό ροζ ουρανό.
Στο δεύτερο, πιο μπλε βίντεο, ο θεατής ξεναγείται στην περιοχή της μαρίνας. Κατάφυτη και εντυπωσιακά φωτισμένη, δεσμεύει τα βλέμματα και καλεί για βόλτες στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, που θυμίζουν Ντουμπάι.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.