Μενού
astinomia - astynomia
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε σε Ελληνική Αστυνομία και πυροσβεστική, ξημερώματα Παρασκευής, από εμπρηστικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν άγνωστοι σε Χολαργό και Νέα Ιωνία.

Ειδικότερα, γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 11Α στον Χολαργό, τοποθέτησαν άγνωστοι στις 2.30 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έκρηξη προκλήθηκαν περιορισμένες υλικές ζημιές, μαύρισμα στην είσοδο της πολυκατοικίας και ράγισμα υαλοπίνακα.

Παράλληλα, φωτιά σε σταθμευμένο ΙΧ επί της οδού Μελίνας Μερκούρη 36, στη Νέα Ιωνία έβαλαν άγνωστοι στις 3.10 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες ήταν τρεις, έσπασαν το τζάμι, πέταξαν εύφλεκτο υλικό και διέφυγαν.

Και για τις δυο περιπτώσεις, αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα κίνητρα των δραστών, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα παραμείνει άγνωστό αν οι δυο επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA