Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε επιχείρηση στον Κολωνό, όταν άγνωστος προσέγγισε το σημείο και τοποθέτησε κάτω από σταθμευμένο φορτηγό τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Ειδικότερα, ο άγνωστος έβαλε κάτω από φορτηγό τέσσερα γκαζάκια και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, ενώ από την περιοχή περνούσε πολίτης ο οποίος είδε τόσο τον δράστη όσο και τη μικρής έκτασης φωτιάς που εκδηλώθηκε στην επιχείρηση, στον Κολωνό.
Ο πολίτης έσβησε τη φωτιά ενώ στην επιχείρηση προξενήθηκαν μικρές ζημιές από την έκρηξη.
Αντίστοιχα, στην Ακρόπολη, λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, έγινε επίθεση με μολότοφ σε μεσιτικό γραφείο.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του γραφείου, πέταξαν τις μολότοφ ενώ εξαφανίστηκαν από το σημείο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.